Get Your FREE copy of Top 10 Tips for All Beginning Photographers ...plus Lightroom Develop Presets & Wedding Photography Checklist!


Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Uploading New Image to Profile Error

Uploading New Image to Profile Error 3 years 6 months ago #4220

  • Mark
  • Mark's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 32
  • Thank you received: 8
I get an error trying to upload a new image file to replace my profile. I get this:

Error occurred during the moving of the uploaded file. Method: Move

Thanks.
The administrator has disabled public write access.

Uploading New Image to Profile Error 3 years 6 months ago #4222

  • Roy van Ommen
  • Roy van Ommen's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Creative minds for all!
  • Posts: 513
  • Thank you received: 86
Have you tried another browers?

The forum system is a bit vulnerable for different browsers. So its possible that its browser related.

What kind of browser did you use?
And what kind of Operating system are you using?

Greetings,
Roy
The administrator has disabled public write access.
Pickup your Photography Tshirt today

Uploading New Image to Profile Error 3 years 6 months ago #4225

  • Mark
  • Mark's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 32
  • Thank you received: 8
Hi, Roy.

I tried Chrome and Firefox on Mac OS X Lion.

Thanks,

Mark
The administrator has disabled public write access.

Uploading New Image to Profile Error 3 years 6 months ago #4227

  • Roy van Ommen
  • Roy van Ommen's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Creative minds for all!
  • Posts: 513
  • Thank you received: 86
Try Internet Explorer

(HEHEHEHEHEHE)

Well.. i think Greg has to look on it as i am not using MAC OS at home..

Sorry for that. He will check it out, i am sure of that.

Greetings,
Roy
The administrator has disabled public write access.

Uploading New Image to Profile Error 3 years 6 months ago #4233

  • Mark
  • Mark's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 32
  • Thank you received: 8
I just tried on my Android device (Nexus 7), but got same response. I also removed my original profile photo and tried again, but got same response.

Mark

You know, this might be the one time Internet Explorer did work! Hahaha
Last Edit: 3 years 6 months ago by Mark. Reason: add text
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum
256 Eagleview Blvd PMB 104
Exton, PA 19341